Piktorët Buza
Piktorët Buza

Piktorët Buza

Dokumentar, 2021. Piktorët Buza-Tre emra, me një mbiemër të rëndësishëm në artin e pikturës shqiptare: Abdurrahim, Kujtim dhe Sokol Buza. Tre gjenerata artistësh, stërvitur nga peneli i vyer i Abdurrahimit. Një dokumentar për Buzën e madh, Kujtimin, mjeshtrin e peizazhit dhe Sokolin, i cili ka pasur fatin të mësojë nga më të mirët. Realizoi: Tom Therçaj