Pirati i zi
Pirati i zi

Pirati i zi

Film Vizatimor, Itali, 1998. Director: Emilio Salgari. Dy piratët, Carmaux dhe Van Stiller, shpëtohen nga Thunder, një anije pirate e cila komandohet nga"Pirati i zi". Pasi hipën në bord, të dy informojnë kapitenin se vëllai i tij më i vogël"Korsari i Kuq", është varur nga Duka van Guld, Guvernatori i Maracaibo. Korsari i Zi vendos të hyjë fshehurazi në qytet për të marrë trupin e vëllait të tij dhe për t'i dhënë një varrim të nderuar në det