QYTETI MË I RI NË BOTË
QYTETI MË I RI NË BOTË

QYTETI MË I RI NË BOTË

Fëmijë, 1974. Director: Xhanfize Keko; Starring: Roza Anagnosti, Ilia Shyti, Alket Mato, Seimir Koka, Genc Mosho, Selma Sotirlla. Fatmiri i vogël, prindërit e të cilit kanë punuar në një kantier ndërtimi, ëndërron të ndërtojë edhe vetë një qytet. Për këtë e ndihmon kujdestarja e kopshtit dhe një punëtor, që u sjell të gjithë shokëve të tij vegla pune.