REAKSION
REAKSION

REAKSION

Emison, cikël, didaktik, Shqipëri, 2018. Starring: Genti Deçka. Një djalosh i ditur dhe i shkathët bën gjëra të çuditshme me mjetet që ka në dhomën e tij duke shfrytëzuar njohuritë e tij në kimi dhe fizikë. Janë gjëra të këndsjme, interesante dhe pak të çuditshme si vetë djaloshi