Revolucion në artin e kulinarisë
Revolucion në artin e kulinarisë

Revolucion në artin e kulinarisë

Dokumentar, Francë, Gatimi i në këndvështrimin kimik të përbërësve. Shfrytëzimi i shkencës për të sjellë në jetë gatime spektakolare, me pamje të rrallë dhe shije unike. Restoranti që hapet vetëm 6 muaj në vit, por që është tërësisht i rezervuar