ROZA DHE RUDI
ROZA DHE RUDI

ROZA DHE RUDI

Rtsh, 2018. Një emision didaktik për fëmijë. Roza dhe Rudi janë motër e vëlla. Ata janë shumë kuriozë për të mësuar rreth botës së natyrës, gjërave që na rrethojnë, si ushqehemi, si vishemi, rregullat e higjenës etj. Gjithashtu në studio do t’i vizitojnë shumë personazhe të njohur të cilët do t’u shpjegojnë çdo herë një fjalë të re.