Rreth nesh
Rreth nesh

Rreth nesh

Emison, cikël, didaktik, Shqipëri, 2022. Director: Aldi Karaj; Starring: Irgen Çela, Amarildo Kërçuku, Pranvera Koçi. Andi me shokët e tij kanë shumë pyetje rreth botës qës që i rrethon, e për këtë ata takohen çdo ditë me një një historian, fizikant, dhe gjeograf, të cilët nëpërmjet tregimeve të tyre, do të zbulojnë shumë gjëra që nuk i dinin më parë