RRUGA E LIRISË
RRUGA E LIRISË

RRUGA E LIRISË

Dramë, luftë, 1982. Director: Esat Musliu; Starring: Roza Anagnosti, Marjeta Ljarja, Eli Veizi, Tinka Kurti. Një grup vajzash dhe grash partizane, nisen në Beratin e çliruar për të marrë pjesë në Kongresin e parë të Gruas Antifashiste. Atyre u duhet të kalojnë mes një rruge të vështirë nëpër zona ende të pushtuara.