RRUGË TË BARDHA
RRUGË TË BARDHA

RRUGË TË BARDHA

Dramë, 1974. Director: Viktor Gjika; Starring: Rikard Ljarja, Elida Cangonji, Ilia Shyti, Robert Ndrenika. Deda, një djalë i ri i mbushur me entuziazmin e moshës dhe dashuri për punën endet përgjatë shtyllave të linjës telefonike duke u përpjekur të rregullojë shkëputjen. Njerëzit që jetojnë në zona të thella malore presin me padurim të rregullohet linja e t’i urojnë njëri tjetrit Vitin e Ri. Deda vdes i ngrirë në majë të shtyllës duke luftuar me të ftohtin dhe motin e keq.