RTSH SPORT LAJME
RTSH SPORT LAJME

RTSH SPORT LAJME

Kronika, komente dhe intervista mbi ngjarjet kryesore sportive. Futboll, basketboll, volejboll, por edhe Formula 1 e MotoGp dhe shume sporte te tjera