RTSH SPORT LAJME-drejtpërdrejt
RTSH SPORT LAJME-drejtpërdrejt

RTSH SPORT LAJME-drejtpërdrejt

Kronika, komente dhe intervista mbi ngjarjet kryesore sportive. Futboll, basketboll, volejboll, por edhe Formula 1 e MotoGp dhe shume sporte te tjera