Sa kemi mall ska deti valë
Sa kemi mall ska deti valë

Sa kemi mall ska deti valë

Dokumentar, Shqipëri, Një reportazh nga Tom Therçaj për shqiptarët në Itali, të cilët në sajë të punës dhe vullnetit, ia kanë dalë të ndërtojnë një jetë cilësore dhe të ndjekin ëndrrat e tyre