SEKRETET
SEKRETET

SEKRETET

Dramë, 2008. Director: Spartak Pecani; Starring: Ndriçim Xhepa, Eftiola Laçka, Neritan Liçaj, Ermela Teli. Historia e filmit vjen nëpërmjet rrëfimeve të Landit, një banori të vetmuar, nga i cili zbulohet fati i individit në Shqipërinë e tranzicionit. Është një individ që është ngritur dhe rrëzuar sërish nga ndryshimi i sistemeve social-politike, sisteme që nuk i japin asnjë shans të shprehë identitetin e tij