Shkenca dhe verërat, një pakt i ri
Shkenca dhe verërat, një pakt i ri

Shkenca dhe verërat, një pakt i ri

Dokumentar, Pasi lindi në Anadolli dhe Kaukaz, kultura e hardhisë pushtoi butësisht mbarë botën. Por, sëmundjet e ndryshme e kanë kërcënuar shpesh këtë bimë. Shkenca e kohës së shkuar abuzoi me trajtimet kimike. Sot kërkimi për alternativat ekologjike nxit një pakt të ri midis vreshtit dhe një shkence që respekton ambientin