Shpirti dhe dalta
Shpirti dhe dalta

Shpirti dhe dalta

Dokumentar, Shqipëri, Figura komplekse e skulptorit Qazim Arifi, i cili ka sjellë në artin shqiptar vepra të çmuara që i kanë rezistuar kohës. Idea dhe realizimi: Ylli Pepo