Shqipëria inteligjente
Shqipëria inteligjente

Shqipëria inteligjente

Emision, Shqipëri, 2024. Turizmi dhe guidat në Shqipëri! -"Shqipëria Inteligjente "sjell këtë të martë, në orën 19:00 një tjetër temë dedikuar vendit tonë! Për t’i kushtuar një vëmendje të madhe, turizmit dhe jo vetëm. Por, gjithashtu për të diskutuar edhe për ato, të cilët punojnë pafund në turizëm! Irma Tako na tregon më shumë për magjinë e Vjosës! Ornold Bazaj zbulon për ne, çdo cep të qytetit bregdetar të Vlorës. Rige