Sofra Shqiptare-Etrita Ibrahimi
Sofra Shqiptare-Etrita Ibrahimi

Sofra Shqiptare-Etrita Ibrahimi

Emision, Sofra Shqiptare një format i cili sjell në vëmendje traditën e gatimit shqiptar dhe atë të vëndeve të tjera. Të ftuar specialë dhe miq të ekranit në një sofër e cila përcjell shumë shije