Stacioni rozë-ritransmetim
Stacioni rozë-ritransmetim

Stacioni rozë-ritransmetim

Emision, Shqipëri, 2023. Programi më i ri i showbiz-it, i cili do të sjellë për publikun të rejat më të fundit nga"bota rozë", çfarë ndodh me personazhet e njohur, sugjerime filmash, këngë të cilat kanë lënë gjurmë në industrinë e muzikës, intervista me personazhet më në zë të momentit, të ftuar në panel dhe shumë te tjera