Të mësojmë me Ogin
Të mësojmë me Ogin

Të mësojmë me Ogin

Emision televiziv, 2018. Starring: Jorida Meta Shegushe Bebeti. Dy personazhet Ogi dhe Xhoxho, janë dy kukulla vëlla e motër që krijojnë situata të ndryshme duke mësuar një shkronjë, një ngjyrë, një formë, një numër. Ndërsa Xhoxho është trazovaçja e cila I vështirëson situatat me keqkuptime dhe pyetje pa fund nga ana tjetër Ogi është vëllai I dashur, naiv por dhe shumë kërkues