TELA PËR VIOLINË
TELA PËR VIOLINË

TELA PËR VIOLINË

Komedi, dramë, Albania, 1987. Director: Bujar Kapexhiu; Starring: Agim Qirjaqi, Pavlina Mani, Andon Qesari, Elida Janushi, Ilia Shyti. Andoni, një violinist i ri, po studion seriozisht për konkursin e pranimit në Akademinë e Arteve të Bukura. Por Kozmai, i ati, i cili mendon se i biri nuk mund ta fitojë konkursin pa ndërhyrje, lëshon alarmin dhe mobilizon të gjithë miqtë dhe të afërmit për të ndërhyre tek komisioni i Akademisë.