Thomson
Thomson

Thomson

Dokumentar, Çasti historik të cilin At Gjergj Fishta e pasqyron në shtyp. Nisja në Shqipëri e dy oficerëve hollandez për ngritjen e xhandarmërisë shqiptare, njëri prej të cilëve është edhe personazhi ynë. Idea dhe realizimi: Ëngjëll Ndocaj. Viti i prodhimit 2015