Toka, shtëpia jonë
Toka, shtëpia jonë

Toka, shtëpia jonë

Dokumentar, Xhiruar ne 54 vende të ndryshme të botës, 'Home 'është një përshkrim se si problemet e Tokës janë të ndërlidhura të gjitha. Njerëzimi duhet të ndërgjegjësohet mbi shfrytëzimin pa kriter të pasurive të tokës dhe duhet të ndryshojë modelet e tij të konsumit. Çmimi që duhet të paguajmë është i lartë, por është tepër vonë për të qenë pesimist