TRENI NISET NË SHTATË PA PESË
TRENI NISET NË SHTATË PA PESË

TRENI NISET NË SHTATË PA PESË

Dramë, 1988. Director: Spartak Pecani; Starring: Eva Alikaj, Ndriçim Xhepa, Xhevdet Ferri, Spiro Duni. Elteva, e cila sapo ka filluar punë në bankën e shtetit, fillon të flasë për dëmet e sjella nga puna e dikujt që po ndjek një zgjidhje ekonomike të gabuar. Ajo gjendet në udhëkryqe dhe në një moment pyet veten pse të gjithë janë kundër saj. Pasi diagnostikimit të gabuar të mjekut, i cili pretendon për një shtatëzani, asaj i duhet të luftojë me paragjykimet por edhe me shefin e saj.