Trish Deseine Paris kitchen
Trish Deseine Paris kitchen

Trish Deseine Paris kitchen

ep. 8, Emision, Trish Deseine shkoi fillimisht në Paris 20 vjet më parë nga qyteti i saj i Belfasti dhe shpejt zbuloi se ushqimi, ngrënia dhe gatimi janë futur thellë në psikikën franceze. E thënë thjesht, ajo ra në dashuri me ushqimin francez dhe stilin francez