Trupi dhe shëndeti-ritransmetim
Trupi dhe shëndeti-ritransmetim

Trupi dhe shëndeti-ritransmetim

Emision mbi shëndetin, Shqipëri, 2021.1. Përgjigje pyetjeve të shumta për Covid-in, që sipas shprehjes së mençur të Presidentit Biden"ka vend për shqetësim, por jo panik". Me dr. Ilir Alimehmeti, epidemiolog. 2. Infeksionet urinare tek gratë dhe vajzat, shkaktuar nga struktura specifike e aparatit urinar. Shkaqet, shenjat dalluese dhe trajtimi mjekësor në fazat e hershme. Nga prof. as. dr. Alketa Koroshi, mjek nefrolog