UDHËTIM NË PRANVERË
UDHËTIM NË PRANVERË

UDHËTIM NË PRANVERË

Muzikal, romancë, 1975. Director: Qerim Mata; Starring: Minella Borova, Liljana Kondakçi, Nikolin Xhoja, Spiro Strati, Meropi Xhoja. Valbona, një këngëtare e re niset me vonesë për të gjetur shokët e saj të ansamblit, të cilët kanë filluar një turne në të gjithë Shqipërinë. Një shofer i ri përpiqet ta ndihmojë Valbonën dhe e shoqëron kudo, duke i shfaqur gjatë rrugës edhe dashurinë qe ndjen për të.