Vera Kusho
Vera Kusho

Vera Kusho

Dokumentar, Një etiketë e verës Kusho është një nga varietetet më tërheqëse të rrushit vizualisht në botë sot, dhe manaferrat e saj me ngjyrë trëndafili janë rritur në Japoni për më shumë se 1000 vjet