Yjet e netëve të gjata
Yjet e netëve të gjata

Yjet e netëve të gjata

Film artistik shqiptar, 1973. Lufta antifashiste. Tafili djali i nënë Pashakos vritet nga fashistët. Pushtuesit, të ndihmuar nga spiunët bëjnë bastisje në fshatin e Pashakos dhe e thërrasin atë dhe djemtë e tjerë të saj, që të bëjnë identifikimin e ilegalit, por asnjë nga familja nuk tregon se Tafili është i tyre. Interpretojnë: Tinka Kurti, Sandër Prosi, Pandi Raidhi, Llazi Serbo, Esat Teliti