ZONJA NGA QYTETI
ZONJA NGA QYTETI

ZONJA NGA QYTETI

Komedi, 1976. Director: Piro Milkani; Starring: Violeta Manushi, Rajmonda Bulku, Stavri Shkurti, Pandi Raidhi. Vendimi i Ollgës për të jetuar me Melin, vajzën e saj që punon si ndihmësmjeke fshati, kthehet në situata plot peripeci. Pas një letërkëmbimi të gjatë për të gjetur një dhëndër qyteti Ollga i prezanton Melit, Koçin që hiqet si artist i vërtetë. Por Meli ka rënë në dashuri me Bujarin dhe nuk largohet nga fshati.