Zyberi
Zyberi

Zyberi

Dokumentar, Cikli"Familjet e mëdha". Një dokumentar i cili kushtohet familjes Zyberi me në krye Ramazan Zyberin, familje e cila i'u përkushtua Këngës qytetare Tiranase dhe Shqipërisë së Mesme. Idea dhe realizimi: Petro Lati